Resultaten voor chat

chat
Chatten met archivarissen BHIC.
Chatten is de snelste manier om online vragen te stellen aan de archivarissen van het BHIC. We helpen je graag via chat op maandag t/m vrijdag overdag van 13.00 tot 16.00 uur en s avonds van 19.00 tot 22.00 uur.
Live Chat Support Onderzoek gebaseerd op 1.000 bedrijven.
Elke keer dat een chat is afgesloten, heb je de kans om WOW indruk te maken op je klanten met een vervolg op de chat. Dit kan door per e-mail een kopie van de chat aan te bieden voor toekomstig gebruik.
Contact Telfort. Logo Telfort.
Bel de klantenservice. Start een chat met Telfort. We kijken of er een medewerker beschikbaar is. Er is een medewerker beschikbaar. Er is geen medewerker beschikbaar. Telefonische hulp bij bestellen. Wil je graag hulp bij het bestellen van je producten?
Chat.
Chat met Fier Fier.nl.
Home / Chat met Fier. Chat met Fier. Chat met Fier: online hulp. Chat met Fier is bedoeld voor iedereen die nare ervaringen heeft gehad. Is er iets gebeurd tegen je wil? Is er veel ruzie thuis? Heb je fysiek of psychisch geweld meegemaakt of word je bedreigd?
Home De Kindertelefoon.
Chatten of bellen. Je belt of chat met een getrainde vrijwilliger. Je kunt met ons bellen en chatten zonder dat je je naam vertelt. Je belt of chat vertrouwelijk met ons. Wij geven geen gegevens van jou door aan anderen.
Chat Trengo.
Toon extra invoervelden voordat een chat met uw organisatie begint. Stuur een bericht en sluit het gesprek automatisch als de bezoeker te lang wacht op de eerste reactie. Met de interne chat communiceert u gemakkelijk en direct met collega's, teams en vestigingen.
Chat met fier.
Veilig en anoniem. Chat zonder account Bel nu: 088 208 00 44 Chat is nu gesloten Chat weer open: root.getNiceTimeroot.timeOpen. Maandag tot en met vrijdag van.: 19.00 uur tot 6.00 uur Zaterdag/Zondag en feestdagen van: 20.00 uur tot 6.00 uur.
Chat met ons Tele2 Klantenservice.
Dan kan je via de chat worden doorverbonden met één van onze medewerkers live chat. Een live chat is mogelijk van maandag tot en met vrijdag 0800: tot 2200: uur. En op zaterdag, zondag en officiële feestdagen van 1000-1800: uur.

Contacteer ons